Avís legal

  • Home
  • /
  • Avís legal

Avís legal

Aquesta pàgina web és propietat de Mosaic Enginyeria Informàtica SL i té caràcter merament informatiu sobre els serveis i solucions relacionats amb les tecnologies de la informació i comunicació que presta la nostra empresa. El fet d'accedir a aquesta pàgina implica el coneixement i acceptació dels següents termes i condicions d'ús.

Titularitat de la pàgina web

El nom del domini www.consultoriamosaic.com, està enregistrat a favor de Mosaic Enginyeria Informàtica SL, amb NIF B43867498 i domicili social al carrer Roger de Flor, 172, 1r, 1a, Barcelona, 08013 (Barcelona). Telèfon de contacte 93 531 10 77 i adreça de correu electrònic info@consultoriamosaic.com.

Propietat intel·lectual de la web

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d'aquesta pàgina web i el seu disseny gràfic, són propietat exclusiva de Mosaic Enginyeria Informàtica SL, i és a qui li correspon l'exercici exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos. Així, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i modificació, total o parcial, sense prèvia autorització expressa de Mosaic Enginyeria Informàtica S.L. De la mateixa manera, tots els signes distintius, marques, noms comercials o signes de qualsevol classe continguts en aquesta pàgina web estan protegits per llei.

Contingut de la web i enllaços

Mosaic Enginyeria Informàtica S.L. no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la seva pàgina web, sent responsabilitat exclusiva de la persona que accedeix a ells o els utilitza. Tampoc assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir a través d'enllaços des de la pàgina www.consultoriamosaic.com. La presència d'aquests enllaços té una finalitat informativa, i no constitueixen en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que es puguin oferir en la pàgina web de destí. En el cas que Mosaic Enginyeria Informàtica S.L. tingués coneixement efectiu de que l'activitat o la informació a què remetin aquests enllaços és il.lícita, constitutiva de delicte o que pot lesionar béns o drets de tercers susceptibles d'indemnització, actuarà amb la diligència necessària per suprimir o inutilitzar l'enllaç corresponent a la major brevetat possible.

Intercanvi o difusió d'informació

Mosaic Enginyeria Informàtica S.L. declina tota responsabilitat derivada de l'intercanvi d'informació entre usuaris a través de la seva pàgina web. Especialment no ens fem responsables de l'ús que els menors puguin fer d'ella en cas que els continguts a què tinguin accés puguin ferir la seva sensibilitat.

Actualització i modificació de la pàgina web

Mosaic Enginyeria Informàtica S.L. es reserva el dret d'actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva pàgina web, i la seva configuració o presentació, en qualsevol moment, sense previ avís i sense assumir cap tipus de responsabilitat per fer-ho.

Indicacions sobre aspectes tècnics

Mosaic Enginyeria Informàtica S.L. no assumeix cap responsabilitat derivada de problemes tècnics o errades en els equips informàtics, que es produeixin durant la connexió a Internet, o que puguin ser originats per terceres persones a través d'intromissions il.legítimes fora del seu control.
Des de Mosaic Enginyeria Informàtica S.L. no es garanteix l'absència de virus i altres elements que puguin causar danys en els sistemes informàtics, documents electrònics o els fitxers d'usuari d'aquesta pàgina web o de pàgines web de tercers, i no es responsabilitza dels danys i perjudicis que es puguin arribar a produir per aquests motius. De la mateixa manera, no es responsabilitza davant possibles danys i perjudicis que puguin afectar l'usuari com a conseqüència d'errors, defectes o omissions en la informació que facilita quan procedeixi de terceres fonts.

Tractament de dades de l'usuari

Quan l'usuari facilita les seves dades de caràcter personal utilitzant els nostres formularis o e-mails de contacte, està autoritzant expressament a Mosaic Enginyeria Informàtica SL al tractament automatitzat de les seves dades personals per poder atendre les seves peticions de serveis. Mosaic Enginyeria Informàtica SL, inclourà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat que comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries i exigides per la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades. Mosaic Enginyeria Informàtica S.L. no cedirà o comunicarà a tercers les dades rebudes sense consentiment exprés de l'usuari, excepte en el cas que la comunicació sigui necessària per prestar-li el servei que l'usuari ens hagi sol.licitat. L'usuari podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició, dirigint-se per escrit a Mosaic Enginyeria Informàtica SL, Responsable del Fitxer, ubicat al carrer Roger de Flor, 172, 1r, 1a, Barcelona, 08013 (Barcelona).

Es fan servir cookies per maximitzar la vostra experiència. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l'ús.