sistema de comandes per escoles

Descripció del projecte

Tekman Books es centra a oferir materials al servei de la innovació pedagògica, entesa com a motor del canvi educatiu. Això ho fa amb un equip transversal de pedagogs, mestres, enginyers, filòlegs, matemàtics, comunicadors, dissenyadors, creatius, ... amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats específiques dels docents i els alumnes d'avui dia.

El catàleg de productes de tekman Books consta de llibres, materials per a l'aula, jocs i aplicacions en línia.

 

Transformació digital i internacionalització

L'empresa afronta un procés intens d'internacionalització. En aquest context, i amb el salt a Latam, disposar d'aplicacions cada vegada més flexibles, robustes i escalables que garanteixin l'accés i la implementació dels processos, és un punt fonamental.

Anteriorment, tekman Books disposava d'una sistema bàsic de comandes, sense integració alguna amb el sistema de gestió interna (ERP).

La raó per treballar amb Mosaic per a aquest projecte va ser la necessitat col·laborar amb una empresa amb àmplia experiència en el desenvolupament de projectes ecommerce i en la integració de sistemes.

Al setembre del 2017 la companyia va començar el projecte de creació d'un nou sistema de comandes capaç de gestionar totes les compres dels col·legis nacionals i internacionals. A més, aquest sistema havia d'estar connectat amb l'ERP de la companyia.

 

El projecte

El desenvolupament del projecte s'ha realitzat en 4 esprints, de manera incremental integrant l'aplicació amb els diferents sistemes de la companyia.

L'aplicació permet realitzar comandes i mantenir una completa comunicació amb el sistema ERP per actualitzar productes, preus i disponibilitat en minuts.

Un punt clau és la usabilitat de l'aplicació. Els clients de tekman Books han d'accedir a l'aplicació i realitzar comandes de molts productes, navegant per un catàleg de forma fàcil i intuïtiva.

La tecnologia utilitzada ha estat el framework Symfony i el software s'ha desenvolupat seguint una arquitectura DDD.

Detalls del projecte
  • Clienttekman Books
  • CategoriaAplicacions web
Visitar la web
2 of 6

Es fan servir cookies per maximitzar la vostra experiència. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l'ús.