Serveis

Aplicacions web

Dissenyem i desenvolupem aplicacions web amb Symfony2. A Mosaic fem fàcil el procés de crear una aplicació web. Des de l'anàlisi i la conceptualització, al desenvolupament i el manteniment. Ho fem àgil, ho fem bé.

Alguns conceptes que t'interessen:

  • Agile: entreguem la feina per sprints, així que disposes de les noves funcionalitats més ràpidament.
  • Symfony2: amb aquest framework, les aplicacions pujen de nivell.
  • Testing: amb el desenvolupament creem una serie de test unitaris i funcionals, per assegurar que tot funciona a la perfecció.
Veure projectes

Apps per mòbils

Creem aplicacions mòbils multiplataforma amb Ionic. Amb aquesta eina, s'estalvia la meitat de temps i diners, ja que un desenvolupament serveix per iOS i Android.

Veure projectes

E-commerce

Botigues virtuals potents i amb tot el que et fa falta, desenvolupades amb Prestashop. Si els mòduls i funcionalitats existents no són suficients, desenvolupem mòduls i personalitzacions a mida.

Però no només desenvolupem la botiga, si no que t'assessorem durant tot el procés: des de la creació del concepte fins a l'organització interna, per a que t'ocupis del que realment és important.

Veure projectes

CMS

Hi ha molts gestors de continguts, però Drupal ocupa un lloc privilegiat. Si necessites una web que gestioni molts continguts, amb un o diversos idiomes i a més necessites funcionalitats no pròpies d'un CMS, Drupal és l'eina perfecta.

Drupal ofereix un gran ventall de mòduls que permeten crear webs molt potents i adaptables. A Mosaic tenim un llarga experiència en projectes Drupal d'alt rendiment, tant pel que fa a escalabilitat com seguretat.

Veure projectes

E-Learning

Si necessites un entorn d'e-learning basat en Moodle, no ho dubtis, som experts en instal·lacions i personalitzacions de la plataforma més estesa.

T'assessorem en tot el procés, des de la transformació del teu material lectiu per a adaptar-lo a un entorn e-learning com Moodle, fins a la creació de funcions personalitzades que Moodle no ofereix de serie.

A més, integrem Moodle amb altres aplicacions (passarel·les de pagament, ERP, CRM, etc.) de la teva organització.

Veure projectes

Es fan servir cookies per maximitzar la vostra experiència. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l'ús.